Vakwerk van Accura Administratie en Belastingadvies

Een breed georiënteerd administratiekantoor

Accura Administratie heeft in de loop der jaren brede kennis vergaard over boekhouden. Daarbij zijn we in het bijzonder bekwaam geraakt in de medische en paramedische praktijk. Maar ook andere mkb’ers in de regio hebben aan ons een goede partner. Met advies en hulp voor uw specifieke branche, leveren wij altijd toegevoegde waarde aan uw bedrijf. Wij werken zowel voor starters als voor grotere bedrijven.

Medici en waarnemers

Het administratieve gedeelte van de medische en paramedische praktijk vereist specifieke kennis over de branche. Wij zijn in het bijzonder ervaren met het werk van waarnemers. Daarbij hanteren we diverse automatiseringsprogramma’s.

Lees meer

Mkb’ers

Onafhankelijk en verantwoord advies voor mkb’ers. Accura Administratie houdt bij het adviseren rekening met de bedrijfsrisico’s en de beoogde koers. Daarbij geven we tips voor zo veel mogelijk fiscaal voordeel.

Starters

Accura Administratie begeleidt startende ondernemers bij het administratief goed op touw zetten van hun nieuwe bedrijf. Zowel het opstellen van de jaarrekening als het vinden van fiscaal voordeel behoren tot de mogelijkheden.