top of page

Medici en Waarnemers en MKB

Medici en Waarnemers en MKB

Een veelzijdig administratiekantoor met brede expertise

Bij Accura Administratie en Belastingadvies hanteren we een brede aanpak als administratiekantoor. Door de jaren heen hebben we uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van boekhouden. Vooral in de medische en paramedische praktijk hebben we bijzondere expertise ontwikkeld. Maar ook voor andere mkb'ers in de regio zijn we een betrouwbare partner gebleken. 
 

Met advies en ondersteuning die specifiek is afgestemd op uw branche, voegen we altijd waarde toe aan uw bedrijf. Of u nu een startende ondernemer bent of een groter bedrijf leidt, bij Accura Administratie en Belastingadvies zijn we er voor u. Wij bieden ondersteuning aan mkb'ers, medici en waarnemers in de regio Zwolle en Emmeloord, evenals in de bredere Noordoost Nederlandse regio.

Medici en waarnemers

Medici en waarnemers

Wij begrijpen het belang van specifieke branchekennis voor de administratie van medische en paramedische praktijken. Wij zijn vertrouwd met medische automatiseringsprogramma’s, waaronder Promedico, Intramed, James, Animana, FRM, Twinfield, Exact, Complan, SnelStart, en de bijbehorende koppelingen. Onze kennis gaat verder dan enkel administratie; wij zijn bekend met specifieke aspecten die u als medicus bezighouden, zoals praktijkondersteuning en normpraktijk.

medici

MKB

Het opstellen van kwartaalrapportages, doorgeven van omzetbelasting en het voeren van een personeelsadministratie zijn uitdagingen waar u als mkb’er mee te maken krijgt. Maar administratie hoeft geen last te zijn. Accura Administratie en Belastingadvies kan u hierbij helpen met onafhankelijk advies dat speciaal op uw bedrijf is afgestemd. We geven ook handige tips om fiscaal voordeel te behalen. Wij ontzorgen u met administratie op maat, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent. En het kan u ook nog eens geld besparen!

Bekijk onze diensten

Fiscale aangifte en advies

Fiscale aangifte en advies

Salarisadministratie en advies

Salarisadmini-stratie en advies

Financiële administratie

Financiële administratie

Bedrijfskundig advies

Bedrijfskundig advies

Direct contact opnemen

Wilt u een afspraak maken, advies aanvragen of heeft u een andere vraag over onze specialisaties?

bottom of page