De diensten van Accura
Administratie en Belastingadvies

Administratieve diensten voor medici en mkb

Accura Administratie en Belastingadvies is een breed inzetbaar administratiekantoor. Wij werken voor alle branches in het mkb en voor de medische onderneming. Daarbij bieden we altijd goede service waar u op kunt bouwen. Medici, paramedici en waarnemers zijn onze specialiteit, maar wij werken voor klanten in alle sectoren.

Financiële administratie

Wij verzorgen al uw administratieve werkzaamheden variërend van uw aangifte omzetbelasting, het verwerken van uw administratie, het opstellen van rapportages, prognoses of begrotingen, tot het opstellen van de jaarrekening en uw  aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.  

Lees meer

Personeels- en salarisadministratie

Accura Administratie en Belastingadvies neemt de zorg voor personeel- en salarisadministratie uit handen zodat u uw tijd kunt besteden aan het optimaliseren van uw onderneming.

Lees meer

Belastingadvies

Waar de werkzaamheden van de jaarrekening eindigen, beginnen de werkzaamheden van het belastingadvies. Aan de hand van de jaarcijfers kijken we met u naar de ontwikkeling van uw onderneming en uw persoonlijke situatie. Accura Administratie en Belastingadvies is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Lees meer

Opstellen jaarrekening

Een van de belangrijkste documenten van een onderneming is de jaarrekening. Het geeft inzicht in de financiële prestaties en vertelt u waar u staat qua groeimogelijkheden. Zo zijn de jaarcijfers een goed uitgangspunt voor het nemen van beslissingen over toekomstplannen en investeringen.  

Lees meer

Startersbegeleiding

Als startende ondernemer moet u zich met talloze zaken bezighouden. Gaat u een eigen bedrijf starten en komt u niet meer uit de voeten door de grote hoeveelheid vraagstukken waar u mee te maken krijgt als startende ondernemer? Dan is het goed om te weten dat u bij ons terecht kunt.