Vakwerk van Accura
Administratie en Belastingadvies

Maak als starter gebruik van Accura Administratie en Belastingadvies

Als startende ondernemer moet u zich met talloze zaken bezighouden. Gaat u een eigen bedrijf starten en komt u niet meer uit de voeten door de grote hoeveelheid vraagstukken waar u mee te maken krijgt als startende ondernemer? Dan is het goed om te weten dat u bij ons terecht kunt.

Ingeschreven bij de KvK. En nu?

Vanaf het moment dat u bent ingeschreven, heeft u als ondernemer plichten en verantwoordelijkheden. Er is veel te regelen. Vergeet u daarbij vooral niet dat de Belastingdienst veel mogelijkheden biedt die het u als starter gemakkelijker maken. Daarvoor moet u wel aan administratieve voorwaarden voldoen. Accura Administratie en Belastingadvies adviseert u en neemt u graag werk uithanden. Dat kan ook op afstand.

Wilt u hier meer over weten?

Maak een afspraak

Bent u starter in de medische of paramedische zorg?

Accura Administratie en belastingadvies is in het bijzonder bekwaam in de advisering voor huisartsen, tandartsen, specialisten en paramedische klanten. Begint u als vrije beroepsbeoefenaar in de medische zorg? Dan raden wij u aan eens contact met ons op te nemen.

Online administratie, zo geregeld!

Wij kunnen u voorzien van software waarmee u facturen en offertes kunt maken en waarin u inkoopfacturen en bonnetjes digitaal kunt verwerken met uw mobieltje.  Via een koppeling met uw bank en ons kantoor heeft u de adminstratie altijd up-to-date en is het maken  van de aangiften btw een fluitje van een cent. Bovendien heeft u altijd inzicht in uw cijfers!

Ook voor financieringsvraagstukken

Voor hulp bij het opstellen van een explotiatiebegroting, liquiditeitsprognose en balansprojectie kunt u vertrouwen op onze deskundigheid.

 

Lees meer