Vakwerk van Accura
Administratie en Belastingadvies

Uw personeels- en salarisadministratie accuraat verwerkt

 Personeelszaken vragen veel aandacht en tijd. Dan is het slim om een betrouwbaar administratiekantoor in te schakelen. Accura Administratie en Belastingadvies kan u helpen. Wij voeren diverse werkzaamheden online voor u uit, waarbij het mogelijk is dat u een eigen portaal krijgt.

Opstellen van arbeidsovereenkomsten

Arbeidsovereenkomsten zijn wettelijke documenten die aan diverse eisen moeten voldoen. Accura Administratie en Belastingadvies helpt u met het opstellen van arbeidsovereenkomsten op maat.

Neem dan contact op

Verlofadministratie

Wilt u gebruikmaken van onze online verlofadministratie en gegevens (deels) zelf invoeren? Accura Administratie en Belastingadvies biedt u verschillende online mogelijkheden, van het raadplegen van personeelsgegevens tot het volledig zelf verwerken van de verlofregistratie.

Maak een afspraak

Ziekteverzuim registratie

Accura Administratie en Belastingadvies verzorgt de ziekteverzuim- en herstelmeldingen van uw bedrijf. Wilt u meer weten, neemt u dan contact met ons op.

Maak een afspraak

De salarisadministratie strak geregeld

Wij helpen u graag bij uw salarisadministratie. Wij verzorgen de loonstroken van uw personeel, de aangifte loonheffingen, pensioenaangiften. Desgewenst kunt u dit krijgen via een online portaalfunctie. Zo heeft u altijd inzicht in uw eigen administratie. 

Neem contact op