top of page

Fiscale aangifte, salarisadministratie, financiële administratie en bedrijfskundig advies door Accura Administratie en Belastingadvies

Fiscale aangifte, financiële administratie

Onze diensten voor medici en mkb

Accura Administratie en Belastingadvies is een veelzijdig administratiekantoor, gericht op alle branches in het mkb en de medische sector. Wij staan bekend om onze uitstekende service. Hoewel mkb’s, medici, paramedici en waarnemers onze specialiteit zijn, werken wij ook voor klanten in andere sectoren. Wij bieden onze diensten aan in de regio Zwolle en Emmeloord, alsook in de rest van Noordoost Nederland.

Of u nu een kleine starter bent of een gevestigd bedrijf leidt, wij staan voor u klaar om u te helpen groeien en succesvol te zijn. Onze aanpak is persoonlijk, ons advies deskundig en onze werkwijze efficiënt. Terwijl u zich richt op het runnen van uw bedrijf, zorgen wij ervoor dat uw financiële zaken op orde zijn.

Fiscale aangifte en advies

Wij verzorgen alle aspecten van fiscale aangiften, waaronder inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonheffingen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring beperken wij ons niet tot het correct invullen van uw fiscale aangiften. Ons doel is ambitieuzer: wij streven ernaar uw fiscale positie te optimaliseren. Met een focus op praktische en juridisch houdbare fiscale oplossingen, passend bij het succes van uw onderneming.
 

Zodra de jaarrekening is afgerond, is het tijd voor belastingadvies. Op basis van de jaarcijfers bespreken we samen met u de groei van uw bedrijf en uw persoonlijke situatie. Accura Administratie en Belastingadvies is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Ons belastingadvies op maat kan gaan over: 
 

  • financieringsvraagstukken

  • fiscale vraagstukken

  • bedrijfsopvolging

  • financiële planning

  • samenwerkingsverbanden

  • overdracht van de onderneming

  • zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers)

  • startersbegeleiding

Fiscale aangifte en advies
Salarisadministratie en advies

Salarisadministratie en advies

Uw salarisadministratie moet gewoon kloppen. Accura Administratie en Belastingadvies ontzorgt u graag van deze tijdrovende bezigheid. We maken het u makkelijk met onze online diensten, waarbij zelfs een eigen portaal mogelijk is. Geen gedoe, gewoon eenvoudig en altijd en overal inzicht. Of het nu gaat om loonstroken, aangifte loonheffingen of pensioenaangiften, wij regelen het strak voor u.
 

Wij willen niet alleen dat uw salarisadministratie vlekkeloos verloopt, maar streven ernaar om u te voorzien van strategisch advies op maat dat écht het verschil maakt. Of het nu gaat om kostenbesparingen, fiscale voordelen, of gewoon een heldere blik op uw financiële situatie, wij zijn er om u te begeleiden. Wij gaan verder dan cijfers; we leveren waardevol inzicht en advies waarmee u in de best mogelijke positie komt te staan.

Financiële administratie

Wij nemen al uw administratieve taken op ons, van de omzetbelastingaangifte, het verwerken van uw administratie, tot het opstellen van rapportages, prognoses, begrotingen, jaarrekeningen, en de aangiften inkomsten- en/of vennootschapsbelasting.
 

Wij streven altijd naar dat juiste getal onderaan de streep. Jaarlijks, maandelijks of per kwartaal: ons advies is om proactief te blijven en inkomsten en uitgaven regelmatig vast te leggen, vooral als uw bedrijf wat groter is. Wij helpen u hier graag bij, zodat uw administratie altijd up-to-date is.
 

Heeft u geen tijd voor of hebt u moeite met de aangifte omzetbelasting? Geen zorgen, wij brengen helderheid in uw cijfers en zetten uw zaak overzichtelijk op een rij. En als het gaat om boekhoudpakketten, zijn we bekend met diverse platforms zoals Exact, Boekhoud Gemak, Multivers, SnelStart, e-Boekhouden en Twinfield, met inzicht in de diverse koppelingsmogelijkheden. Onze ervaring stelt ons in staat u hierin uitstekend te adviseren. Accura Administratie en Belastingadvies: voor een financiële administratie die werkt voor u.

Financiële administratie
Bedrijfskundig advies

Bedrijfskundig advies

We gaan verder dan alleen financiële administratie, zodat u de ruimte hebt om te ondernemen. Omdat we uw administratie verzorgen, weten we ook alles over uw cijfers. En dat maakt van ons ook uw strategische partner voor doordacht en gericht bedrijfskundig advies over uw bedrijfsprocessen, bedrijfsstrategieën, financieringsaanvragen en meer. Zo kunt u weloverwogen beslissingen nemen, uw bedrijfsdoelen behalen en uw onderneming naar nieuwe hoogten brengen.

Fiscale aangifte en advies
Salarisadministratie en advies
Financiële administratie
Bedrijfskundig advies

Direct contact opnemen

Wilt u een afspraak maken, advies aanvragen of heeft u een andere vraag voor ons?

bottom of page