administratiekantoor Emmeloord; administratiekantoor Nagele
Speciaal voor Mkb en Medici

Financiële & fiscale begeleiding voor Medici en het Mkb

Door onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van het financieel en fiscaal begeleiden van Mkb & Medici staan wij garant voor een deskundig advies en een degelijke uitvoering van onze werkzaamheden. Aangezien de zakelijke aspecten van uw praktijkvoering steeds meer tijd van u vragen, en u zich het liefst richt op de medische kant van uw vak, ondersteunen wij u niet alleen bij uw administratieve verplichtingen maar denken wij tevens mee over uw bedrijfsvoering en alle financiële en fiscale aangelegenheden. De basis van onze dienstverlening bestaat uit het verwerken van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Medici

De zakelijke aspecten van uw praktijkvoering vragen steeds meer tijd, terwijl u zich het liefst bezighoudt met de medische kant van het vak. Accura Administratie en Belastingadvies ondersteunt u niet alleen bij uw administratieve verplichtingen, maar denkt ook mee over uw bedrijfsvoering. We zijn bekend met termen als praktijkondersteuning, normpraktijk en DBC’s.

Daarnaast hebben we veel kennis over diverse medische automatiseringsprogramma’s, waaronder: Promedico, Finzorg, Intramed, Twinfield en Raam. 

Voor de ondernemer

Onze basis is het verwerken van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Door de korte lijnen binnen Accura zijn we snel en efficiënt in het opleveren van bijvoorbeeld benodigde kwartaalrapportages. We voorzien u van onafhankelijk en betrouwbaar advies, waarbij we rekening houden met verantwoorde bedrijfsrisico’s.